Lediga tjänster

Jordnära bedriver hem för vård och boende, boendestöd i hemmet och utredningar för både unga och vuxna med olika psykosociala problem, missbruk och/eller viss neuropsykiatri.

 

 

Tjänster Omsorgsbolagen Jordnära AB

 

 

 

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Föreståndare till Jordnära Omsorg AB

 

Vi söker en föreståndare till Jordnära Omsorg AB med placering i Östra Ryd, Söderköping.

 

Verksamheten har 19 platser för pojkar och flickor i åldern 15-18 år. Målgruppen är i huvudsak barn och unga med psykosocial problematik, missbruk och/eller kriminalitet. Det är också vanligt förekommande med neuropsykiatriska diagnoser och trauma. På Jordnära Omsorg möter vi klienten där den befinner sig på ett respektfullt sätt. Vi arbetar med evidensbaserade metoder som KBT, 12-stegsinspirerad behandling, traumabearbetning och MI. Enheten samarbetar med ett mobilt utredningsteam bestående av psykiatriker och psykolog.

 

Vi möter våra klienter med enkelhet, medveten närvaro och urskiljning.

 

Om tjänsten

 

Som föreståndare ska du vara en god förebild för våra klienter med deras bästa i fokus. Du ska aktivt ansvara för att leda, säkerställa och följa upp vård och behandlingsinsatser gentemot klient. Som föreståndare har du budget- och personalansvar och leder det dagliga och långsiktiga arbetet tillsammans med personalen mot uppsatta mål. Du ansvarar för enhetens tillstånd gentemot IVO och ska säkerställa att verksamheten uppfyller såväl Jordnäras egna som tillsynsmyndighetens krav.

 

Att vara anställd på Jordnära innebär stora utvecklingsmöjligheter. Du ingår i Omsorgsbolagen Jordnäras ledningsgrupp tillsammans med övriga chefer. Målet är att du ska känna stort stöd i att leda och utveckla verksamheten du ansvarar för. I Jordnäras organisation finns därför en rad olika stödfunktioner och utbildningsmöjligheter.

 

Kvalifikationskrav

 

Vi söker dig som är socionom, beteendevetare eller motsvarande och som uppfyller tillståndsmyndighetens krav för att bära tillstånd. Du har flera års erfarenhet från ledande befattning och erfarenhet av liknande verksamhet. Du behärskar svenska i tal och skrift. Fördjupad vård- och behandlingskompetens är meriterande.

 

Personliga egenskaper

 

Våra ledare spelar en viktig roll för vår framgång. Som ledare på Jordnära är du skicklig på att leda - både verksamhet och medarbetare.

 

Du ska leda verksamheten framåt med ett tydligt kundfokus, hög grad av affärsmässighet och resultatorientering.

 

Du ska leda medarbetare med stor självinsikt, tydlig och öppen kommunikation samt genom att bygga goda relationer.

 

Personlig mognad och förmåga att behålla lugnet i stressade situationer är en förutsättning för att lyckas med uppdraget.

 

Tjänsten är ett ansvarsuppdrag med jourtjänstgöring.

 

Körkort

 

B-körkort fordras

 

Omfattning och tillträde

 

6 månaders provanställning tillämpas.

 

Individuell lönesättning.

 

Tillträde enligt överenskommelse.

 

För anställning hos Jordnära krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.

 

Du är välkommen med din ansökan, (CV och personligt brev) senast den 31 januari 2019.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig skicka in din ansökan via mail till; ansokan@jordnaraomsorg.se

 

Vi tillämpar löpande rekrytering och intervjuer sker kontinuerligt, så ansök gärna direkt!

 

Kontaktperson

 

Regionchef Niclas Andersson

Tel; 010-510 91 05

Mail; niclas@jordnaraomsorg.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Vill du jobba som timresurs?

 

 

 

Vi vill helst att du har minst två års adekvat utbildning eller har påbörjat en utbildning.

 

I ditt arbete ingår att kunna samarbeta med kollegor men också att fatta självständiga beslut utifrån uttalade rutiner, scheman och befattningsbeskrivning.

 

Du skall tillsammans med teamet följa verksamhetsscheman med bl a morgonmöten, behandlingsgrupper, övriga aktiviteter och rutiner.

Personalen tar tillsammans ansvar för gemensamma utrymmen gällande städning, tvätt och viss matlagning. Det förekommer också lättare sysslor utomhus i trädgårdsmiljö.

 

Du skall kunna dokumentera i journalsystem och behöver ha goda kunskaper i att kunna uttrycka dig i tal och skrift.

 

Du behöver ha personlig mognad, vara fri från eget missbruk sedan minst fem år tillbaka och du förekommer inte i misstanke- och belastningsregistret de senaste fem åren.

 

Du behöver ha ett professionellt förhållningssätt och förståelse till målgruppen i linje med god etik och moral, metoder samt nationella riktlinjer.

 

Du behöver vara empatisk, lösningsfokuserad och stabil.

 

Vi söker dig som har kompetens och känsla att arbeta efter Jordnäras värdegrund som lyder;

 

"Att vara Jordnära är att möta människor där de befinner sig, ovärderat och respektfullt med enkelhet, urskiljning och medveten närvaro"

 

 

Övrigt;

 

Varierande arbetstid med jour på plats nattetid

OB och jour enligt avtal

B-körkort är ett krav

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till ansokan@jordnaraomsorg.se

 

Tjänsterna tillsätts löpande.