Arbeta hos oss

Jordnära bedriver hem för vård och boende, boendestöd i hemmet och utredningar för både unga och vuxna med olika psykosociala problem, missbruk och/eller viss neuropsykiatri.

Vi behöver fler professionella medarbetare, resurser, praktikanter och semestervikarier!

 

Det är vår kompetenta personal som gör det jordnära jobbet varje dag och möter våra klienter med värme och hjärta! I rekryteringar är vi därför noga i vårt urval.

 

Medarbetarna är utförarna av den verksamhet och omvårdnad vi vill och ska kunna erbjuda.

 

Vi erbjuder våra anställda så väl interna utbildningar som möjligheter att utbilda sig externt.

 

Vill du veta mera kontakta gärna vår personalutvecklare Kristina Eriksson eller fyll i kontaktformuläret.

 

Här nedanför kan du läsa vad Annsofie tycker om att arbeta som behandlare på två av våra enheter.

Kristina Eriksson

Personalutvecklare

Tel 010-510 91 15 kristina@jordnaraomsorg.se

Vår personalutvecklare, Kristina är en av dem som fått möjlighet till utveckling inom företaget. Hon är numera certifierad handledare i Extended disc.

Annsofie Carmeby, behandlare

på Jordnära Omsorg

 

Jag har utvecklats enormt

i takt med att Jordnära växt

 

Jag började jobba i företaget sommaren 2013 och har då varit med från ja, näst intill från start. Tiden från att komma till jobbet med en klient i huset tills nästa klient kom till oss kändes lång. Då var inte företaget så välkänt som det är idag.

I dag har vi allt som oftast huset fullt. Den resan har varit fantastik att få följa. Idag finns Jordnära Omsorg på kartan och företaget har växt enormt mycket.

Även jag har utvecklats enormt och det kan jag tacka min arbetsplats för då de gav mig möjligheten att få gå och utbilda mig till behandlingsassistent.

Jag började på Jordnära genom ett samtal från ägarna Kjell och Maria som behövde personal och jag blev kvar och jag trivs väldigt bra med mitt jobb.

Det känns som att mitt kall är att jobba med människor, det är det jag vill och känner att jag är bra på.

Alla kan medverka till en förändring med rätt vilja och rätt stöd och när jag då ser vilket stöd som behövs så ger det mig positiv energi att se klienterna utvecklas och nå sina mål.

Jag gillar struktur och organisation, är noggrann i det jag gör och det är egenskaper som behövs i jobbet. Att den ena dagen inte är den andra lik i den här branschen är bara ett plus då man får nya utmaningar hela tiden.

Ett citat som jag gillar och kan dela med mig av är: "Om man är bra på att fokusera sin uppmärksamhet på stunden kan man känna glädje i vardagen varje dag, oavsett om livet är tufft".

En dag i taget, varm kram till er alla!

Annsofie Carmeby

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!